1 Şubat 2009 Pazar

SUPANGLE



MALZEMELER
1 litre süt
1 paket vanilya
2 yemek kaşığı kakao
1 su bardağı şeker
1 yumurta sarırısı
1 yemek kaşığı pirinç unu
2 yemek kaşığı pirinç nişastası
1/2 çay bardağı hindistancevizi
1 çay bardağı fındık ve ceviz parçaları(arzu edenler için)


YAPILIŞI
Malzemelerin hepsini bir tencereye koyalım, karıştıralım ve kaynatalım.Muhallebi kıvamına gelinceye kadar pişirelim.Muhallebi kaplarına fındık ve ceviz karışımları konur üzerine supangle
dökülür.Hindistancevizi ve ceviz parçası ile süslenir.Soğuk servis yapılır.AFİYET OLSUN......

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

LÜTFEN YORUMLARINIZI BURAYA YAZINIZ, SİTEMİ ZİYARET ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.